Известие

Collapse
No announcement yet.

кражба на огледало

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кражба на огледало

колеги, откраднаха ми дясното странично огледало. стойката и моторчето са си там, само стъклото са взели гадовете.счупили са малко от пластмасата около моторчето, но ще се залепи.
    въпросът ми е дали каското ще покрие щетата?колко струва самото огледалце?
    1.6 boxer 103 hp/96 godina

Ако е само огледалцето мисля, че не си струва да ходиш до застрахователя, да хабиш гориво и мастило за обяснения. Моето ляво беше доста напукано като взех колата (155). Понеже нещо все ми казваха: "нямам за алфа" по магазините един ден направо отидох до 1 магазинче за автоаксесоари и ми намериха стъкло - 6 или 7 лв беше от Мерцедес 190 стана.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

И мойто лявото е напукано в края, ама нарочно не го сменям, а и напуканата част ми покрива точно мъртвата зона и винаго виждам като има кола там А иначе дясното огледало ми го закачи веднъж един тъпанар и сега моторчето не работи много добре има ограничен ход само..
      Lexus IS200

Comment

стара тема ама май някой им се радва и се опитва да ги сваля тея огледала
        а дали се продава само огледалото. не рязано или самоделка
        че на 146 някой се е опитал да го гепи и го е счупил то май е на някви щипки отзад
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Aко пазиш счупеното, ще ти дам здраво. Вече минах на оглед и ще ми го платят, само че трябва да върна счупено
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Първоначално публикувано от deli77
            Aко пазиш счупеното, ще ти дам здраво. Вече минах на оглед и ще ми го платят, само че трябва да върна счупено
            хвърлих го.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

счупи още малко от пласмасата, махни задвижването на огледалото и остави да стърчат само кабелите на нагреватела.
              МНОГО ЗАВИСИ КЪДЕ Е ЗАСТРАХОВКАТА
              как ще покрият щетата?
              по експертна оценка
              плащане по фактура
              ремонт в доверен сервиз

това е игра на котка и мишка
              основната цел и на двете страни е да прецакат другия
              ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

ако има някакво развитие ПИШИ
              АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Working...